06 - 4167 4606 info@kikyourskin.nl
KIK Facelift gezichtsbehandeling- Dermatude Meta Therapy

KIK Facelift gezichtsbehandeling: Dematude Meta Therapy!

Ouder worden we allemaal, en daar kunnen we nog wel mee leven. Maar met die rimpels, wallen en huidverslappingen niet. Hoeft ook niet, dankzij de nieuwe behandelmethode van KIK Facelift gezichtsbehandeling met Dermatude Meta Therapy.

De KIK Facelift gezichtsbehandeling met Dermatude Meta Therapy geeft de resultaten alsof je een medisch cosmetische lift hebt ondergaan, zonder ingrijpende randvoorwaarden. Een algehele opfrissing van de huid met een fijnere structuur, kleinere poriën, meer stevigheid en elasticiteit. Een frissere, jongere en natuurlijke uitstraling. Al na de eerste gezichtsbehandeling zie je direct resultaat!

En nee, daar komt geen spuit aan te pas.

Doei rimpels, hallo stevige huid

We kennen allemaal het gezegde: schoonheid komt van binnen. Blijkt te kloppen als een bus. Je huidvernieuwingsmechanisme: dat is waar het allemaal gebeurt. Daar wordt namelijk collageen en elastine geproduceerd, waardoor je huid elastisch en stevig wordt. En dat willen we natuurlijk allemaal.

Direct resultaat

Met de KIK Facelift gezichtsbehandeling met Dermatude Meta Therapy ben je aan het juiste adres. Tijdens de salonbehandeling wordt er geavanceerde apparatuur gebruikt, die de juiste actieve werkstoffen in de huid brengt en er zo voor zorgt dat dit mechanisme geactiveerd wordt. Het resultaat? Een algehele verbetering van de huid, geheel op natuurlijke wijze. En dat voel en zie je. Al na één behandeling.

De huidverbeteringsmogelijkheden op een rij:

  • Verminderen van voorhoofdsrimpels
  • Verminderen van kraaienpootjes, fronslijntjes en lipplooitjes
  • Verminderen van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en sproeten
  • Verminderen van droogtelijntjes, bijvoorbeeld rond de ogen
  • Een egalisering van de huidstructuur
  • Fijnere poriën
  • Een algeheel liftend effect op de huid
  • Ook geschikt voor de hals en het decolleté

Voor het beste resultaat doe je de KIK Facelift gezichtsbehandeling in kuurverband. Je begint met 4 weken lang 1x per week een gezichtsbehandeling. Je ziet de huid dan al aanzienlijk mooier worden. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend. Daarna doe je nog eens vier gezichtsbehandelingen over 2 maanden verspreid.

Boek jouw behandeling makkelijk in onze handige online agenda!

  • Facelift Kik Your Skin