KIK Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

KIK MEET & TREAT KENNISMAKINGSBEHANDELING

Het eerste bezoek aan KIK Your Skin is een uitgebreide KIK Meet & Treat kennismakingsbehandeling. Hierin kom jij alles te weten over je huid.

Tijdens de KIK Meet & Treat kennismakingsbehandeling analyseren jouw huidconditie, je huidtype, jouw individuele huidverzorgingsproblemen en we bespreken jouw huidwensen en verwachtingen. Wat zou je graag willen verbeteren? Wat kan je zelf doen? En wat gaan wij in de salon voor je verbeteren? Vervolgens stellen we samen een behandelplan op om je huidwensen waar te maken. Ook ervaar je direct dé geschikte gezichtsbehandeling met als resultaat een prachtige skinglow!

Duur van de behandeling: 75 minuten. Je kunt slechts eenmalig gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling.

KIK Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Samen werken we naar een mooie gezonde huid!

Wil je alles te weten komen over je huid én hoe je er frisser, stralender en jonger uit kunt zien?
Kik Your Skin is dé huidcoach van Middelburg en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen die aantoonbaar een huidverbeterend en een huidverjongend effect hebben.

Na afloop van de kennismakingsbehandeling heb je niet alleen een volledig uitgestippeld behandelplan afgestemd op jouw wensen, maar krijg je ook een starterskit mee. De starterskit bevat 3 geadviseerde producten.

Scroll naar boven
Wij bestaan sinds 2014 | Dé huidcoach van Middelburg en omgeving | Onze klanten waarderen ons met ⭐⭐⭐⭐⭐ | Maak online een afspraak of bel ons op 06 4167 4606
This is default text for notification bar