06 - 4167 4606 info@kikyourskin.nl
KIK OxyGen Power gezichtsbehandeling

KIK Oxygen Power gezichtsbehandeling van OxyGeneo

Via deze gezichtsbehandeling wordt in slechts 15 minuten de huid diep gereinigd, krijgt het meer volume en voelt het gladder en zachter aan.

KIK Oxygen Power gezichtsbehandeling van OxyGeneo is een revolutie in professionele huidverzorging die gelijktijdig 3 vitale acties uitvoert:
– Exfoliatie (scrubben) van de bovenste huidlaag
– Insluizen van werkstoffen
– Verhogen van de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit

Geneo+ Facebookbanner

De exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Je huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

 

De behandelmethode van KIK Oxygen Power gezichtsbehandeling heet OxyGeneo. OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

Gezichtsbehandeling Kik Your Skin

KIK Oxygen Power gezichtsbehandeling imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor Oxygen Power de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Maak een afspraak voor deze gezichtsbehandeling in onze handige online agenda!

OxyGeneo Warmwaterbron

KIK Oxygen Power in 3 Stappen uitgelegd

EXFOLIATIE

Exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

INSLUIZEN

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsule op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

ZUURSTOF

OxyGeneo produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de capsule en gel versnelt waardoor koolstofdioxide belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat. Zuurstofrijk bloed wordt naar het behandelgebied gestuurd en dit resulteert in zichtbare huidverbetering en huidverjonging.