info@kikyourskin.nl
Kik Your Skin workshop

KIK YOUR SKIN WORKSHOP!

Huidverzorging? Hoe krijg je een stralende en gezonde huid? Wat voor type huid heb je? Wat is de conditie van je huid en welke producten zijn voor jouw huid het beste geschikt en vooral hoe die te gebruiken? Allemaal vragen die voor jou beantwoord zijn aan het einde van deze Kik Your Skin Workshop, waarbij jezelf aan de slag gaat.

Tijdens de Kik Your Skin Workshop wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en kun je de fijnste skincare producten uitproberen. Je krijgt tips & tricks over welke producten je het beste kunt gebruiken om je huid net zo een boost te geven als in een beautybehandeling.


WORKSHOP KIK YOUR SKIN 3 uur € 25,- p.p. incl. drinks & bites
Omdat we iedereen veel persoonlijke aandacht willen geven, zijn de workshops beperkt in aantal.
Wanneer je zelf met een groep (vanaf 4 pers.) wilt komen, maken we graag een workshop op maat.
Ook ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van onze workshops! Tijdens de workshop hebben we hele aantrekkelijke aanbiedingsets waar je op deze dag van kan profiteren.

 

Voor slechts € 25,- per persoon ben je ingeschreven voor de workshop en staat er een goed gevulde goodie bag voor je klaar!
* bij besteding vanaf € 125,- tijdens de workshop ontvang je de € 25,- retour

chantal by ck-5
Wij bestaan sinds 2014 | Dé huidcoach van Middelburg en omgeving | Onze klanten waarderen ons met ⭐⭐⭐⭐⭐ | Maak online een afspraak of bel ons op 06 4167 4606
This is default text for notification bar