Over schoonheidssalon Kik Your Skin

OVER KIK YOUR SKIN

Schoonheidssalon Kik Your Skin


“Kik Your Skin vult het gat tussen beauty behandelingen en botox”

Kik Your Skin is de enige schoonheidssalon in Middelburg waar het beste van natuurlijke huidverjonging en anti-aging samenkomen. Schoonheidsspecialiste en visagiste Chantal Kik biedt in haar schoonheidssalon een unieke totaalaanpak, waarin je je biologische klok stop kunt zetten, of zelfs terug kunt draaien. En dit zonder botox, injactables of operatie.

Over onze gezichtsbehandelingen

Kik Your Skin is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen die aantoonbaar een huidverbeterend en huidverjongend effect hebben. Samen werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige gezichtsbehandeling en intensieve producten. Daarnaast zetten we geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken we met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

KIK Your Skin

Jarenlange studies en het nog steeds volgen van diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat wij altijd up to date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging. Bij schoonheidssalon Kik Your Skin werken we met de modernste technieken en apparatuur. Alleen het beste is goed genoeg en hierdoor zijn onze resultaten verbluffend!

Persoonlijke aandacht staat voorop, je krijgt bij ons een eerlijk advies.

“Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij dé schoonheidssalon Kik Your Skin in Middelburg.”

Meer weten over onze andere behandelingen?

Scroll naar boven
Wij bestaan sinds 2014 | Dé huidcoach van Middelburg en omgeving | Onze klanten waarderen ons met ⭐⭐⭐⭐⭐ | Maak online een afspraak of bel ons op 06 4167 4606
This is default text for notification bar