Schoonheidsspecialiste en visagiste Chantal Kik

OVER MIJ

Mijn naam is Chantal Kik, schoonheidsspecialiste, visagiste en eigenaar van dé schoonheidssalon van Middelburg Kik Your Skin.

Mijn passie is u en uw huid laten stralen! En dat op een natuurlijke manier!
Met persoonlijke aandacht voor u en voor uw huid maken we samen uw huidwensen waar.
De afgelopen jaren heb ik mij laten specialiseren in het behandelen van huidproblemen, huidverjonging en het optimaliseren van de huidconditie. Dit gaat gepaard met de nieuwste behandeltechnieken en de beste producten.
Voor mij spelen deskundigheid en resultaatgerichtheid een belangrijke rol en ik geniet graag samen met u van het bereikte resultaat:
Uw huid die in topconditie is!

Zowel de tijd als het vak staan nooit stil, dus ik blijf continu op zoek naar vernieuwing om mezelf te ontwikkelen en het beste uit ‘Kik Your Skin’ te halen. Door middel van opleidingen, trainingen en cursussen blijf ik mezelf specialiseren in de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering & huidverjonging.

“Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens op een mooie manier ouder kan worden”
Een juiste gezichtsbehandeling(en) in de salon geeft de huid een enorme boost. Maar om echt huidverbetering te realiseren is het essentieel om de producten ook thuis te gaan gebruiken. De producten in mijn schoonheidssalon zijn zorgvuldig door mij uitgezocht en getest en daarom kan ik de werking ervan garanderen.

Als schoonheidsspecialiste en visagiste zet ik alles op alles om uw huidwensen waar te maken! Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn salon Kik Your Skin, om te zien wat ik voor uw huid kan betekenen.

Warme Groet, Chantal Kik

KikYourSkin Middelburg Chantal
Scroll naar boven
Wij bestaan sinds 2014 | Dé huidcoach van Middelburg en omgeving | Onze klanten waarderen ons met ⭐⭐⭐⭐⭐ | Maak online een afspraak of bel ons op 06 4167 4606
This is default text for notification bar