OxyGeneo

OXYGENEO

Via de OxyGeneo gezichtsbehandeling wordt in slechts 15 minuten de huid diep gereinigd, krijgt het meer volume en voelt het gladder en zachter aan.

OxyGeneo is een revolutie in professionele huidverzorging die gelijktijdig 3 vitale acties uitvoert:
– Exfoliatie (scrubben) van de bovenste huidlaag
– Insluizen van werkstoffen
– Verhogen van de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit

Kik Huidcoach Middelburg

De exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Je huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

Gezichtsbehandeling Kik Your Skin

OxyGeneo gezichtsbehandeling imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor Oxygen Power de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Kik Huidcoach Middelburg

Oxygeneo Power in 3 Stappen uitgelegd

Oxygeneo exfoliatie Kik

EXFOLIATIE

Exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

Oxygeneo insluizen Kik

INSLUIZEN

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsule op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

Oxygeneo zuurstof KikYourSkin

ZUURSTOF

OxyGeneo produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de capsule en gel versnelt waardoor koolstofdioxide belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat. Zuurstofrijk bloed wordt naar het behandelgebied gestuurd en dit resulteert in zichtbare huidverbetering en huidverjonging.

Scroll naar boven
Wij bestaan sinds 2014 | Dé huidcoach van Middelburg en omgeving | Onze klanten waarderen ons met ⭐⭐⭐⭐⭐ | Maak online een afspraak of bel ons op 06 4167 4606
This is default text for notification bar